En gyllene sommar

Än skiner solen på oss, skapar ett gyllene sken över kvällarna. Jag försöker stanna upp och låta strålarna tränga in under huden. Kanske går det ändå att lagra lite värme till vintern…

I lördags gifte sig min ”lilla” kusin och blev Martins fru. Vilken fin dag det var! Frågar man min dotter vad som var bäst med dagen svarar hon, allt som hade med bruden att göra, för hon var så fin! Frågar ni mig var det Martins tal till sin fru. Det talet var värme som trängde under huden. Och det är ju klart det handlande om bruden det också, så hon har ju rätt min kloka lilla tjej.

Skogens konung

 

Bröllopsporträtt behöver väl inte alltid vara så där traditionella va? Jag gillar när det får lov att vara lite busigt.

 

Andrea & Jacob

 

Jag har försökt intala mig att jag inte är en romantiker. Det går ingen vidare. Det går inget vidare alls…För det där finstilta mellan människor är nog det finaste jag vet. Ögonkasten, när fingertopparna vidrör den andra, när man låter näsan nudda vid sin älskades ansikte, fingrarna som slingrar in sig i håret. Då är jag förlorad och kan inte ens låtsas vara oberörd. Snart är det ett år sedan Andrea och Jacob blev man och fru, men dagen sitter kvar hos mig som om det var igår.

Amanda och Christian – ett bildspel

Amanda & Christian