Boudoirfotografering i grönskan

Jag håller kameran i vant grepp, ändrar inställningarna, känner de mjuka molnen i nacken, det underbara ljuset ligger som en mjuk täcke över oss. Jag har gräs under fötterna och ett glädjerus i magen. Jag tittar upp, ser på henne, gudagåvan jag ska fota, hon är vacker som en dröm. Min bästa vän, syster, bollplank, räddare… Jag knäpper bilder som om det inte finns någon morgondag. Det är hennes möhippa och vi firar henne som den strålande kvinna hon är. Så tycker jag att man ska fira sina väninnor på deras hippor, hylla dem, låta dem vara vackra och föreviga känslan av att vara speciell och unik. Bilder att ge till maken som får honom att malligt tänka-HON ÄR MIN! Och det tror jag att vi lyckades skapa den där dagen i maj när ljuset var så vackert och gräset kittlades på benen.

Lena Ekblom14 december, 2012 - 05:45

Vilka fantastika bilder Älskade ungar. mamma Lena

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.