Melker 1 år

Det var minst sagt ett tag sedan sist…jag syntes här på sidan vill säga. Det som kommit mellan är helt enkelt livet! Underbara, fantastiska livet som bjuder på vardaglig struktur och rutiner, galna sidospår som inte går att planera och drömmar som helt plötsligt slår in och ger dig både illamående och 40 nya perspektiv att hänge sig åt! I mitt fall en väldigt efterlängtad graviditet. Men medans magen har växt, så har fotouppdragen drastiskt krympt, och om några få veckor så kommer lillasyster och då ska jag dyka in i babybubblan för andra gången i mitt liv. Jag har funderat länge och väl på hur jag ska göra med företaget, pausa helt under föräldraledigheten, stänga ner eller fortsätta ta lite uppdrag lite här och där. Och om jag ska vara ärlig så har jag fortfarande ingen aning om hur jag kommer att göra. Fortsättning följer alltså…

Här är Melker som kom hem till mig som helt nybliven 1 åring, just med den energin som en 1 åring ska ha, ”att-vara-överallt-och-ingenstans-samtidigt”, i alla fall andras 1 åringar ; )

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.